Концепция за интегрирани териториални инвестиции /КИТИ/ на Тракия икономическа зона /ТИЗ/, в

...
</TD
>Концепция за интегрирани териториални инвестиции /КИТИ/ на Тракия икономическа зона /ТИЗ/, в
Коментари Харесай

Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив

Концепция за интегрирани териториални инвестиции /КИТИ/ на " Тракия икономическа зона " /ТИЗ/, в партньорство с няколко общини от област Пловдив, има възможностите да осъществя в България по този начин мечтаната от цялата страна милиардна инвестиция. Това уточни инж. Пламен Панчев, създател и изпълнителен шеф на Тракия стопански зона на районната конференция по план " Европа на Балканите: Общо бъдеще “ в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в Пловдив.

В концепцията за интегрирани териториални вложения вземат участие общините Пловдив, Куклен, Марица, а голяма част от плана се развива на територията на община Раковски, добави инж. Панчев. Според него концепцията съставлява един от стратегическите планове на Европа, оповестява Българска телеграфна агенция. Дойде време да получим и действителна поддръжка за интегрираната териториална инвестиция, по-късно, което с години се опитвахме да вършим по натурален път, съобщи шефът на Тракия икономическа зона.

По негова оценка това е отлична опция бизнесът да получи и финансиране за осъществяване на общ план, който наред с инфраструктурата на общината, средства за обучение и нововъведения, включва подкрепяне и финансирането на съответни капиталови планове. Инж. Панчев е оптимист, че след миналата първа фаза на утвърждение на интегрираната териториална инвестиция, скоро всички сътрудници дружно с общините ще стартират реализирането на плана. Амбициите ни са даже да стартираме едно авансово осъществяване, добави инж. Панчев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР